Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
New Member Introductions / Re: Hello from Gnawfree, Sussex, UK
« Last post by Gnawfree on Today at 06:24 PM »
 :028:
2
@ #3 -

ref (a) - many thanks - at least that's one other with the same "issue"!  As you say, 2 years warranty so I shouldn't worry too much.
3
b) The ("Protect+") alarm doesn't seem to always do what the instructions say regarding arming/disarming. I've found that you need to be very near to the 'antenna'/ignition but it still doesn't always seem to play ball. Probably just me - I need to play more. The delivery chap seemed to have a similar problem with trying to work out how to use the alarm.  :112:
[/quote]

I never bother with alarms as they seem to be more trouble than there worth.
4
I've just been setting a couple of things on the dash with ignition on and the same noise was constant, a characteristic of the model I'll bet.  :084: Not going to worry about it as it seems to be a common theme/thread. And we have 2yrs warranty.
5
Thanks for the reply.

Hmmm...

just to be clear - the noise is there all the time.  I could understand if it was only on for a few seconds at start up, until after the priming has been completed, but not all the time. 
6
New Member Introductions / Re: Hello from Gnawfree, Sussex, UK
« Last post by tridentmania on Today at 05:39 PM »
Enjoy  :028:
7
Trident 660 Main Chat / Re: Number plate
« Last post by tridentmania on Today at 05:34 PM »
Very nice too  :062: :152: :047: :821:
8
I have a whine on mine when the ignition was on after riding - not as bad as that video though!
9
Trident 660 Main Chat / Re: Number plate
« Last post by Gnawfree on Today at 04:29 PM »
 :028:

Prompted by your post, I had to get a private plate too...



 :001:
10
New Member Introductions / Hello from Gnawfree, Sussex, UK
« Last post by Gnawfree on Today at 04:14 PM »
My new toy ...






Pages: [1] 2 3 ... 10